6G Celicas Forums

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Where the heck is the rear defroster relay?
post Dec 23, 2022 - 4:47 PM
+Quote Post
CheesyLobster



Enthusiast
****
Joined Jul 19, '04
From Los Angeles, CA
Currently Offline

Reputation: 2 (100%)




Like the title says. My rear defroster has not been working for a long time. I checked that my contacts are good and the wiring running to the back is good. My fuse is ok and is getting power when the switch is on, so that seems to leave the relay as the culprit. However, I cannot for the life of me locate the damn thing. Iíve checked diagrams and they seem to indicate that it is somewhere under the left dash side with the fuses, etc. I hear it click when I turn on the heat, but still cannot locate it. Where is it!?!

Any help appreciated, thank you!
post Dec 27, 2022 - 7:58 PM
+Quote Post
Bitter

Enthusiast
*****
Joined Mar 11, '06
From Way South Chicago
Currently Offline

Reputation: 0 (0%)




Back of the left fuse panel is what I'm seeing. There should be 3 relays there with the defog being the bottom (or full right in the picture) one by itself.

https://www.ebay.com/itm/143934956658


--------------------
post Jan 7, 2023 - 5:48 PM
+Quote Post
CheesyLobster



Enthusiast
****
Joined Jul 19, '04
From Los Angeles, CA
Currently Offline

Reputation: 2 (100%)




QUOTE (Bitter @ Dec 27, 2022 - 4:58 PM) *
Back of the left fuse panel is what I'm seeing. There should be 3 relays there with the defog being the bottom (or full right in the picture) one by itself.

https://www.ebay.com/itm/143934956658


Thank you so much!

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: December 5th, 2023 - 9:45 AM